سفر يك روزه دكتر دانائي،رئيس دانشگاه و هيات همراه به بيمارستان ولايت

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي سمنان، دكتر دانايي به همراه معاون توسعه مديريت و منابع - معاون درمان و معاون غذا و داروي دانشگاه و كارشناسان مربوطه روز پنج شنبه مورخ 23 مرداد ماه از بيمارستان ولايت دامغان بازديد و طي نشست با رياست و ديگر مسئولين بيمارستان، كمبودها و چالش هاي فراروي بيمارستان ولايت شهرستان دامغان بررسي گرديد.در اين ديدار دكتر محمدي رياست بيمارستان ضمن خير مقدم به رياست دانشگاه و هيات همراه،در سخناني اظهار داشتند كه مشكلات و چالش هاي موجود در بيمارستان ولايت مانع از ارائه خدمت بهينه و رضايت بخش به بيماران و ديگر مراجعان مي گردد.از آنجا كه بيماران مراجعه كننده به بيمارستانها در سطح كشور،انتظار دارند بعد از دريافت خدمات رضايت بخش با حال عمومي خوب از بيمارستان خارج شوند، با توجه به وضعيت فعلي كشور و شيوع بيماراري كوويد 19 انتظار مي رود با مساعدت و همراهي مسئولين ستادي دانشگاه در جهت رفع موانع  و مشكلات فرارو،كاركنان بيمارستان ولايت در ارائه خدمات بهينه به نياز مندان مراجعه كننده را ياري نمايند. دكتر محمدي،رياست بيمارستان ولايت ،همچنين به مشكلات تاسيساتي،تجهيزاتي،دارويي،فني و مهندسي ،مالي و بوجه، منابع انساني و اداري و مشكلات شركت هاي طرف قرارداد نيز اشاره داشتند.در خاتمه تاكيد داشتند كه همراهي و همگامي مسئولين دانشگاه و مديران و كارشناسان ستادي با مسئولين و كارشناسان محيطي مي تواند اطمينان و علاقه به ارائه خدمات را براي كاركنان شاغل در واحد هاي محيطي به ارمغان آورد.انشاء الله كه ما كاركنان بيمارستان ولايت توانسته باشيم در حد توان و امكانات و تجهيزاتي كه در اختيار داشته ايم در راستاي نيات و سياستهاي نظام جامعه سلامت حركت و انتظارات دانشگاه و مراجعه كنندگان را برآورده باشيم.دكتر دانائي رئيس دانشگاه نيز ضمن تقدير و تشكر از زحمات مسئولين و كاركنان بيمارستان ولايت تاكيد داشتند كه هر گونه اقدام از طرف ستاد دانشگاه مي بايست با هماهنگي و اطلاع واحدهاي محيطي انجام گردد.همچنين دكتر دانائي  از معاونت توسعه مديريت و منابع و معاونت درمان و معاونت غذا و داروي دانشگاه خواستند كه به همراه كارشناسان مربوطه طي نشستي با مسئولين بيمارستان ولايت درخواست ها و مشكلات مالي و اعتباري بيمارستان ولايت را بررسي نمايند.

آقای مهندس جمال منصوری
تهیه کننده:

آقای مهندس جمال منصوری

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *