رئيس دانشگاه دامغان با مسئولين بيمارستان ولايت ديدار نمودند

به مناسبت ميلاد خجسته حضرت زينب (س) و روز پرستار، دكتر بصيري به همراه هياتي با مسئولين بيمارستان ولايت و تعدادي از مدافعان سلامت شهرستان دامغان ديدار نمودند.در اين ديدار دكتر بصيري ضمن عرض تبريك به مناسبت ميلاد با سعادت حضرت زينب و روز پرستار،خطاب به پرستاران حاضر در اين ديدار اشاره داشتند كه ما كاركنان حوزه آموزشي شهرستان قدردان خدمات خستگي ناپذير شما عزيزان شاغل در بيمارستان به عنوان مدافعان سلامت جامعه هستيم، ما و ديگر افراد جامعه خوب مي بينيم كه شما در خط مقدم  اين نبرد چگومه جانفشاني مي كنيد تا ديگر افراد جامعه در سلامت باشند.شما در جبهه اي در خط مقدم هستيد كه از ديگر افراد جامعه جز دعا و رعايت دستورالعمل كاري بر نمي آيد.پس ما هم مثل ديگر اقشار جامعه دعا مي كنيم و از مردم عزيز شهر و كشورمان مي خواهيم تا با رعايت دستورالعمل ها شما را در اين نبرد ياري كنند. با ايثار و فداكاري كه در شما كاركنان حوزه درمان به عنوان مدافعان سلامت مي بينيم يقين داريم  به ياري خدا شما پيروز اين ميدان هستيد.دكتر محمدي، رئيس بيمارستان ولايت نيز در سخناني ضمن تقدير از همراهي و همكاري اساتيد و دانشجويان دانشگاه شهرستان دامغان، در سخناني اشاره داشتند كه حوزه امنيت و سلامت دو اصل مهم در يك جامعه هستند، لذا اين دو حوزه به جهت آنكه تامين كننده امنيت و سلامت جامعه هستند پس شايستگي آن را دارند كه توجه بيشتري به نياز هاي اين دو حوزه شود، تا انشاء الله مسئولين و كاركنان اين دو حوزه بتوانند به ياري خداوند متعال وظايف خودشان در جهت تامين امنيت و سلامت براي جامعه بر آورده نمايند.

آقای مهندس جمال منصوری
تهیه کننده:

آقای مهندس جمال منصوری

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *