گراميداشت روز پرستار در بيمارستان ولايت

مسئولين بيمارستان ولايت با همكاري سازمان نظام پرستاري شهرستان دامغان و  با حضور رئيس شوراي شهر و شهردار شهرستان دامغان و مدير شبكه بهداشت و درمان اين شهرستان با رعايت دستورالعمل هاي بهداشتي روز يكشنبه مورخ 30 آذر، ميلاد با سعادت حضرت زينب (س) و روز پرستار را گرامي داشتند. در اين روز خجسته طي دو نوبت صبح و شب از كليه مدافعان سلامت كه در بيمارستان ولايت و كلينيك تخصصي برادران رضايي اين شهرستان شاغل هستند تقدير گرديد.در همين روز از پرستاران نمونه و پرستاراني كه در سال جاري به افتخار بازنشستگي نائل شده اند نيز تقدير گرديد.30 آذر امسال ادارات و موسسه هاي مردم نهاد شهرستان دامغان از جمله:شبكه بهداشت و درمان شهرستان دامغان - دانشگاه دامغان - سرپستي بانك تجارت منقطه شرق استان سمنان - خادمياران حوزه علميه فاطميه شهرستان دامغان- بسيج دانشجويي دانشگاه دامغان - كميته امداد امام خميني (ره) شهرستان دامغان و شهر اميريه - هيات امنا حسينيه حضرت زينبه (س) شهرستان دامغان- موسسه خيريه بيمارستان ولايت - سازمان نظام پرستاري شهرستان دامغان - شوراي شهر و  شهرداري شهرستان دامغان نيز به طور بي سابقه با بنر نويسي و اهداي هدايا قدرداني خود را از زحمات مدافعان سلامت شهرستان دامغان اعلام نمودندهمچنين مهدي بندر آبادي فرماندار شهرستان دامغان نيز با صدور تقدير نامه براي كليه پرستاران بيمارستان ولايت ضمن تبريك ميلاد حضرت زينب (س) و روز پرستار از خدمات ايثارگرانه پرستاران در طي دوره ي اپيدمي بيماري كرونا ويروس تقدير نمودند. در پايان اين مراسم،دكتر محمدي رئيس بيمارستان ولايت در سخناني ضمن تقدير از زحمات پرستاران از حضور و توجه مسئولين ادارات شهرستان و موسسه هاي مرم نهاد شهرستان نيز تشكر نمودند. / .

آقای مهندس جمال منصوری
تهیه کننده:

آقای مهندس جمال منصوری

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *